Ski Kraljica Kupres – Ski centar, Kupreška Kuća, Skijalište

SKI KRALJICA

Ponuda

O sKi Kraljici

Sadržaji i ponude

Ove godine zaljubljenici u planinu, snijeg, snježne sportove, i odmicanje od svakodnevnice, imat će priliku uživati u našim novim sadržajima u okviru Ski centra Ski Kraljice.

Jeste li za novu avanturu s nama? Pripremamo svojevrsnu zabavu za sve uzraste i generacije!

Ski Kraljica, apartmani Kraljevac, restoran Kupreška kuća.

Ski Kraljica će posjetiteljima pružiti skijalište, baby stazu, malu staza, stazu za snow tubing, ludi tobogan, klizalište, te poseban zimski grad.

Ski centar "Ski Kraljica"

Dobrodošli na stranice ski centra Ski Kraljica! Otkrijte snijegom zavijene tajne ovog očaravajućeg kutka koji se smjestio u jugozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, na Kupreškoj visoravni površine 567 km2 i nadmorskoj visini oko 1300m.

Na sjeveroistočnom dijelu Kupresa, na padinama planine Stožer, čeka Vas naš ski centar – 2500m opremljenih i uređenih staza koje sežu i do 1758m, restoran Kupreška kuća sa 200 sjedećih mjesta, otvorenim kaminom i vrhunskom ponudom, te apartmani Kraljevac – toplo, ugodno i apsolutno savršeno mjesto koje će upotpuniti Vaše nezaboravno iskustvo!

Ski centar "Ski Kraljica"

Cjenik ski karata

DVOSJED


Jedna vožnja odrasli: 7 KM

Jedna vožnja djeca: 5 KM

Dnevna karta odrasli: 30 KM

Dnevna karta djeca: 20 KM

Poludnevna (od 13h) odrasli: 25 KM

Poludnevna (od 13h) djeca: 15 KM

2 dana odrasli: 50 KM

2 dana djeca: 35 KM

Sezonska karta odrasli: 350 KM

Sezonska karta djeca: 250 KM

BABY LIFT

 

Dnevna karta: 10 KM

Poludnevna karta: 7 KM

2 dana: 15 KM

Kupreška kuća Stožer Vrana

“Kupreška kuća” je restoran na dvije etaže smješten pod padinama Stožera u podnožju skijališta. U našem planinskom restoranu možete se okrijepiti uz topli napitak ili kušati vrhunski pripremljena domaća jela kupreške kuhinje.

Čak i najveći sladokusci neće ostati ravnodušni prema domaćem kupreškom siru, pršutu, te velikoj ponudi kvalitetnog domaćeg hercegovačkog vina. U ugodnom sniježnom ambijentu tu je i uvijek dobro raspoloženo osoblje koje Vam je na usluzi u svakom trenutku.

Kupreška kuća je idealno mjesto za organizirane proslave rođendana, godišnjica braka, zaruka, te ostalih važnih datuma koje biste htjeli obilježiti.

Biciklistička atrakcija

Bike park Vrana

„Bike park Vrana“ je zabavno-rekreativno-sportski park koji u ponudi ima staze za bavljenje MTB sportom.

Od rekreativne XC varijante pa do istraživačkih All Mountain i Free Ride vožnji kao i uređene staze za Extreme Free Ride i Downhill jurnjavu.

U ponudi su 3 biciklističke staze ukupne dužine 9 km kao i pješačka staza dužine 12 km koja se pruža kroz netaknutu prirodu i pored izvora vode na 1460 metara.

Na vrhu Stožera na 1800 metara nadmorske visine smješten je caffe bar s pogledom na Srednju Bosnu i Dalmaciju i i uređeno uzletište za paragliding sa osiguranim povratkom na polaznu točku.

Za djecu tu je igraonica od 1500 kvadrata, mali zip line kao i mala staza za bicikle.

Doživite i strjeličarstvo u prirodi sa profesionalnim metama.

U kompleksu se nalaze i apartmani Kraljevac, tako da našim gostima nudimo i ugodan smještaj u predivnom planinskom ambijentu.

Apartmani su raspoređeni na četiri etaže novoizgrađenog suvremenog apartmanskog bloka. U ponudi se nalazi i spa centrar s bazenom i saunom te parking kapaciteta 150 auta. Posjetite nas i uživajte u brdskom biciklizmu, planinarenju i doživite nezaboravne trenutke u netaknutoj prirodi.

Smještaj

Apartmani Kraljevac

Bazen

Sauna